Background futuristic
Creaza un nou document. Dimensiunea nu este importanta, acest tutorial functioneaza pe absolut orice dimensiune. Eu am utilizat un document de 200x200px in acest tutorial.
1. Du-te la Filter > Render > Fibers si foloseste aceste setari
2. Apasa CTRL+I si vei obtine negativul imaginii. Apoi multiplica layerul de doua ori (CTRL+J).
3. Selecteaza layerul cel mai de sus si du-te la Filter > Stylize > Wind de trei ori pornind din bucată dreapta. Fa acest lucru la layerul de dedesubt dar de data asta pornind din componentă stanga. Schimba layerul de sus la modul Multiply si al doilea layer la modul Linear light.
4. Creaza un nou layer si du-te la Image > Apply Image. Aplica setarea shARPen de doua ori. Multiplica acest layer cu CTRL+J si du-te la Filter > Blur > Gaussian Blur cu radius 1px. Altera layer mode la Lighten. Aceasta va da o usoara stralucire imaginii
. Du-te la color balance si aplica urmatoarele setari
Shadows: red: +60
Highlights: yellow -100
Preserve Luminosity: da
6. Creaza un nou layer si du-te la Image > Apply Image din nou. Schimba layer mode la Overlay.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro