Creati un nou document de ce marime doriti cu background transparent! Eu am folosit 300x300px!
Creati inca doua layere! Aplicati Filter->Render->Clouds in fiecare layer cu specificatia ca il cel de-al 3-lea layer sa aplicati de mai multe ori pana cand albul predomina!
Pentru fiecare layer vom aplica Filter->Pixelate->Mosaic:
Layer 1:
Layer 2:
Layer 3:
Nu este neaparat sa folositi aceste setari, dar Cel Size sa descreasca dupa cum se observa si mai sus!
Acum aplicati in fiecare layer Filter->Stylize->Find edges!
Acum vom aplica Filter->Stylize->Glowing edges! Incepand cu layer 1 si continuand Edge Brightness va scadea, iar Smoothness va creste, Edge Widith va ramane 1 cum se va observa in imagini! Spun acestea pentru ca puteti folosi alte setari decat cele de mai jos respectand aceste conditii!
Layer 1:
Layer 2:
Layer 3:
Micsorati opacitatea ultimelor 3 layere! Eu am folosit: Layer 2: 70% ; Layer 3: 30%!
Ar necesită sa obtineti ceva de genul:
In continuare vom umbla la Hue/Saturation! Image->Adjustments->Hue/Saturation! bifati Colorize si jucati-va cu setarile pana obtineti ceva ce va place! Eu am folosit:
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro