1) Dschideti o noua poză in gimp(eu am folosit 200x200 )
2) Umpleti imaginea cu nori Filter>Render>Clouds>Solid Noise
Setari :
Random Seed: 4294966826
Detail 1
X Size 2.8
Y Size 2.0
Apasa Ok
3) Adaugati urmmatorul filtru -> Filters>Blur>Motion
Setari
blure type=radial
Angle 45
Apasa Ok
blure Center :x:88
blure Center :y:88
Click Ok
5) Add waves Filters>Distorts>Waves Settings Mode Smear Amplitude 21.01 Phase 192.96 Wavelength 15.27 Apasa Ok
6) Duplicati layer-ul Layer>Duplicate
7) Rotiti layer-ul duplicat layer Tools>Transform Tools>Flip (Shift + F)
8) Pentru a realiza aceasta operatie dupa ce a-ti selectat instrumentul dati un click si trageti de la stanga la dreapta pe layer
9) Setati modul layer-ului la difference
10) Duplicati din nou layer-ul.Layer->Duplicate(Shift + F)
11) Rotati ultimul layer duplicat.Tools>Transform Tools>Rotate (Shift + R).Click oriunde in layer, va apare o casuta de dialog pentru rotatie selectati 180o si dati-i click pe ok
12) Uniti toate layere-le Image>Merge Visible Layers (Ctrl + M)
13) Adaugati filtrul Filters>Distorts>Ripple
Setarii:
Orientation: Vertical
Antializing
Retain tiability
Period: 130
Amplitude: 10
Apasa ok
14) Adaugarea culorii Adauga un layer nou Layer>New Layer
Seteaza întâia colorit la #1da3d5
Apasa Tools>Paint Tools>Bucket Fill (Shift + B) pentru a folosii intrsumentul bucket si umple layer-ul Setati layer mode la colorație Uniti toate layerele Image>Merge Visible Layers (Shift + M)- expaneded asa necesary
15) Selectati tot - Select>All(ctrl+a) Adaugati selectia Select>Shrink
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro